maandag 30 juli 2007

Lief klein katje = rot kat!

Oi oi!

Vandaag was zo'n rare dag.
Ten eerste werd ik 2 keer wakker vanacht, van het gesnurk van me pa.
Ten tweede was me telefoon op de grond gevallen van mijn hoogslaper. : (Hij doet nog werken!)
Ten derde heeft een kat me handen helemaal opengekrabt.

Over dat laatste gaan we het maar eens hebben. Ik was vanmiddag weg, naar buiten, want ik wilde mijn eigen kleine kat naar binnen hebben. Toen ik kleine katjes zag onder de caravaaan van plastic rozen. (Is de naam die mn opa en oma voor die mensen hebben verzonnen) Ik er naar toe met eten enzo. Komen ze half op me af. En dan en dan na een uurtje heb ik er een te pakken. Na een uur moeite hebben gedaan voor dat beest, zodat hij/zij een veel beter leven zou kunnen hebben dan in het wild, wachtend op eten, wat er maar weinig is.

Maar dat beest beet me en krabte me, alsof het echt een wilde kat was. :
Het ging zo:

Kayleigh dacht: Aaawh wat een lief klein katje!
Katje dacht: Aaaaaaaaaa wat een rot kreng!
Kayleigh geeft eten.
Katje denkt aaawh lief meisje.
Kayleigh pakt katje.

Katje krabt!
Kayleigh laat maar los.
Katje denkt: Toch een rot kreng!
Kayleigh gaat naar huis met handen onder bloed.
Lief katje is veranderd naar rot kat!
Maarja het was wel mijn eigen schuld. Een beetje.

Dit was het verhaal van de dag!

Welteruste!
Kayleigh

zondag 29 juli 2007

Mi & Mi = Twee betekenissen

Halloooo!

Gister was het goed weer, nu niet zo erg meer.
Gister heb ik 4 uur gezwommen, vandaag niet...
Gister kwam Mika, nu is hij allang gewend.
Gister heb ik verhaaltje op me blog gezet.
Gister hadden Mi en Mi ruzie!

Gisterrrrr is verleden tijd. +_+

Mi en Mi, Mitty en Mika.
Mitty is de kat van opa en oma, het vorige stukje is iets overdreven, maar Mitty is wel gemeen! En Mika ging pas blazen en grommen wanneer Mitty dat deed. Echt mijn kat dus. (a) Maar nu is Mika alweer gewend. En ligt dat beest op mijn broertjes bed. : Waarom niet op mijn bed?! Echt niet mijn kat dus...

Maar Opa noemt Oma ook altijd Mien. En Opa is dan Mick. Dus dat is ook Mi & Mi. Ik vind het wel een mooie naam voor ons chalet. Aangezien we een orginele naam moeten hebben. Nou deze is heel origineel. En heel leuk. En slaat op meerdere dingen.

Verder is het hier nu echt een zooi. Iedereen is druk aan het werk, en ik was eigelijk aan het afwassen totdat mijn middelvinger tussen een kastdeur kwam, en gister al tussen de lade. Dus ik ben zwaar gewond en maak eerst deze blog af. Maarja, ik stond om half 1 op (En werd niet wakker gemaakt wat eigelijk raar is. Want het is Zondag en dan eten we altijd samen, als een soort brunch. Maar iedereen was druk he. Dat komt er nou van. Je kan niet eens normaal en lekker eten als ze druk bezig zijn.), want ik werd wakker gebeld. Door me moeder, terwijl als ik der terug bel ik der niet te pakken krijg :

Nu gaat mijn broertje zwemmen, en ik ga ff afwassen, misschien ga ik als het dadelijk zonnig word ook wel zwemmen :D kussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Kayleigh!

zaterdag 28 juli 2007

Het sprookje: De MMM!

Er was eens een kat die eigelijk Mitty heette. Mitty was gemeen en vals tegen iedereen. Daarom werd Mitty door de mensen van het dorp Moordzuchtige en Martelende Mitty genoemd. We noemen hem voor het gemak maar MMM. MMM was nooit een lieve kat geweest. MMM lag voorheen in een goot, en zorgde voor zichzelf. Haar eten was meestal een rat of een fret. Heel soms kwam er een andere kat die ze verscheurde met haar scherpe hoektanden.

Toen op een dag kwam er een meisje langs de goot. Dit meisje woonde in een klein gezin en haar droom was om een huisdiertje te hebben. Dit mocht niet van haar ouders, ze moest wachten tot ze 15 was en dan kon ze de verantwoording wel aan vonden ze. Maar toen het meisje MMM vond, en ze niks vermoedde, nam ze het mee naar huis.

MMM was slim, slimmer dan de gemiddelde kat. En ze wist dat als ze met dit meisje mee naar huis ging ze het heel goed zou krijgen. MMM wist ook dat ze daar haar plannetjes kon uitbroeden om zo na een paar jaar heel het dorp in haar macht te krijgen. MMM wilde namelijk dat de mensheid zou uitsterven. Niet alleen de mensheid, ook de honden en andere dieren die een bedreiging vormde. Maar MMM was een ding vergeten, zodra ze gemeen zou doen tegen een meisje, zou MMM haar gemeenheid en valsheid verdwijnen.

Toen MMM bij het meisje thuis was, en ze te horen kreeg dat ze mocht blijven, ging ze opletten op haar gedrag. Het meisje vond MMM eerst nog lief, schattig en een leuk katje. Maar MMM ging haar plannen bedenken, ze lag stil in een hoekje, of ze zat naast haar kattenbak, of op de vensterbank. En op een dag lag ze daar, haar plan uit te zoeken toen het meisje naast MMM ging zitten. Het meisje aaide MMM, maar MMM werd wakker uit haar plan en krabte het meisje. Het meisje schrok en gaf MMM een tik. MMM probeerde zich te beheersen, maar het werd haar teveel en gaf het meisje nog een tik toen het meisje haar weer wilde aaien.

Moordzuchtige en Martelende Mitty veranderde. Ze werd lief en klom bij het meisje op schoot. Ze spon en strekte haar pootjes uit. Het meisje knuffelde Moordzuchtige en Martelende Mitty. Mitty die niet meer Moordzuchtig was en Martelde. Mitty kon de wereld niet meer veroveren. Ze had geen gemene plannen meer, en deed voortaan lief tegen iedereen in het dorp. Mitty kwam in het Guinness World Records boek. Met twee dingen. Ze werd de oudste kat van de wereld. En ze werd de liefste kat van de wereld. Het meisje was blij, en het gezin ook. Mitty mocht blijven totdat ze dood zou gaan.

En dus, ja, echt waar, ze leefde nog lang en gelukkig!

vrijdag 27 juli 2007

Puber / Adolescent

Iedereen kijkt, maar niemand zegt wat hij denkt.
Iedereen lijkt, maar niemand is wie je denkt.
En het is zooo stil in mij.
Ik heb nergens woorden voor.
Zo stil in mij.


Dat is momenteel hoe ik me voel. De wereld is echt raar. Het leven des te meer. Het ene moment voel je je vrolijk, goed, alsof je de hele wereld aan kan, zelfverzekerd dus. En het andere moment onzeker, woedend, verdrietig en kut. (Pardon my french). En zeker als puber. Of eigelijk adolescent. Van Dale erover:


ado·les·cent (de ~ (m.), ~en)
1 iem. tussen de 15 en 20 jaar


ado·les·cen·tie (de ~ (v.))
1 periode van het volwassen worden [van 15 tot 20 jaar]


Raar he, wanneer ben je dan puber, en wanneer ben je dan adolescent. En wat is eigelijk het verschil. Ik denk niks, ik denk dat het het woordje is. Ik voel me nu niet meer een volwassene dan dat ik me als puber voelde. Logisch, want als puber voel je jezelf vreselijk volwassen. En ik kan het weten xD.


Ik kom soms midden in het lachen
Dat zo overgaat in huilen
Het zijn precies dezelfde tranen
Die alleen maar van hun namen ruilen


En als adolescent heb je vast ook dezelfde gevoelens en emoties. Of dezelfde huilbuien, of meligheden. Of dat je zo hyper bent dat je iedereen zijn/haar oren eraf kletst. Of dat je in een deprimerende bui bent. Of dat je iedereen afzeikt, en zeurt. Of dat je gewoon vrolijk en blij bent. Ja toch? Iedereen heeft toch zulke buien. Ik denk het wel. Maar misschien is verdere uitleg mogelijk. Geef vooral reacties.

O, o, o,
Even rustig ademhalen O, o, o,
't lijkt of het regent als altijd
Maar het regent en het regent zonnestralen

Nouja, allemaal harstikke mooi dat ik me nu beter voel. Maar ik moet wel afsluiten van mijn lieftallige opa en oma. Leuk hoor een paar dagen hier in het gareel. Ik weet gelijk weer wie de baas is +_+

Groetjes
Kayleigh!

Je pense donc je suis!

Goedemiddag!

Zojuist zijn de gordijnen geleverd en papa zijn bed. Papa zijn bed is veel groter en dikker. En slaapt ook vast veel beter dan dat bed van opa en oma. Wat weer door een andere leverancier is geleverd. Continental is wel een beetje raar. Mijn nichtje is haar bed aan het opmaken, want die slaapt hier zolang mijn papa er nog niet is. Voorderest is het prachtig weer. Misschien gaan we zometeen wel zwemmen, al zullen meerdere er vast ook zo over denken. Ik hoop dat het de rest van de vakantie ook dit weer is. Dan heb ik tenminste een vakantie gevoel. :p

We zijn vandaag weer eens naar het dorp geweest. En daar heb ik twee shirtjes bij de Landgraaf gekocht. Een gele die volgens mijn opa op Mondriaan leek.+_+ En een blauwe polo. Ook zag ik boeken van Virginia Andrews, daar schrijf ik morgen meer over! En ik heb met me ma gesproken, en die vond Nightwish met Over the hills and far away ook goed. En Queen met I want to break free en Bohemian Rapshody. Verder zeurt mijn nichtje over Vietcong. Oftewel Vc. Elke keer als ik achter de laptop ga, wil zij Vc spelen. Vc is een super gaaf spel in de jungle, waar je andere mensen moet vermoorden. Door middel van een AK47 of een M16. Natuurlijk heb je ook andere wapens, maar dit zijn de beste. (Vind ik (A)

Morgen is het zaterdag :D Wat gaat de tijd toch snel. Morgen komt mijn lieve, kleine, schattige, grommende, spinnende, in-bomen-klimmende kater. Mikaaaaaa! Ik hoop zo dat het goed gaat samen met Mitty. Mitty is helemaal niet zo lief. (Ja dat vind ik nog steeds ondanks dat ze gister vredig op de stoel lag te spinnen) Ik heb nog steeds twee krabbels omdat ik een arme, zielige, bijna dode muis probeerde te redden van Mitty! De moordlustige martelende poes!

En dan heb ik nog een belangrijk gezegde! Mensen veranderen alleen hun gedrag als ze het belang ervan inzien! Dit heb ik gelezen in een blad. En ik vond dat dat wel een plaatsje hier verdiende. Ik ga nu geen psychologische en filosofische verklaringen geven. Morgen doe ik dat weer! En schrijf ik verder over hoe het gaat met Mika!

Kusjes
Kayleigh (Geen Kayl meer vanwege een oma die zegt dat mijn naam niet verbasterd moet worden!) (Denk eraan mensen!)

donderdag 26 juli 2007

Here we are again, circles never end.

Nu dan weer een wat vrolijker onderwerp!


Voor de emotionele mensen onder ons, lees het stuk wat onder deze column staat niet! Ik herhaal niet! Maar goed, zoals jullie weten is het vandaag somber weer. Maar inmiddels zijn we eraan gewend, Nederland en 7 weken goed weer is geen combo. Maar binnenin dit chalet is elke straal van de denkbeeldige zon aanwezig. (ondertussen zegt Eva dat zij de denkbeeldige zon is) Mitty loopt hier los rond, want die is al 100 keer ontsnapt. En over 2 dagen komt Mika ook nog eens. Dat wordt catfight. Maar ach Mika is zelfs niet bang voor een kat die 3 keer zo groot als hem is.

De chalet is ingericht, maar we gaan nog een keer naar de Ikea. Als Tsjerk er weer is. Want er moeten een hoop dingen vervangen. Nee hoor grapje. Het ziet er hier mooi uit, en alles is goed ingericht, maar toch moeten we nog eens naar de Ikea.
Want de Ikea rules. En momenteel zit ik tegenover Eva die ook aan het laptoppen is. Onee, nu is Opa erbij omdat hij de Rennault dealer zoekt. Jaja Internet het is handig! Een jaar geleden, hadden wij nog geen laptop. Maar ook geen hotspot. En nu zijn we rijker, beter, en groter. En hebben we het wel! Nee hoor, maar des on danks alles ben ik toch blij dat we het hebben, want het is erg saai om met je oma en opa binnen te zitten, terwijl het buiten vreselijk regent en onweert en jij gezellig Nova moet kijken.

Rijkdom is de perceptie van overvloed. Rare zin ja. En dat zegt wikipedia. Ik weet niet of dat wel zo is. Ik bedoel, als je rijk bent maakt dat het leven een stuk makkelijker, fijner en leuker. Je kan leuke dingen kopen, kleding, meubels, dingen waar je wat aan hebt, of dingen die totaal geen bijdrage hebben aan je leven. Maar meestal is geld verrekt handig. Maar gezondheid is niet met geld te koop. Alhoewel als je geopereerd moet worden, wat niet gedekt word. Dan is het wel handig. Je zou maar dood gaan omdat je niet genoeg geld hebt voor een operatie. Het gebeurt in armere landen. Gelukkig zitten we hier in de lage landen goed. (Nederland= Pays Bas= Lage landen)

Maar wij, hier op het Landgoed De Scheleberg, zitten goed! Dit is namelijk 9 meter hoger dan in Voorburg. We lopen in ieder geval niet onder, aangezien het nu waait, regent, dondert, bliksemt. Etceteraaa. Arme wij. Eindelijk vakantie, en dan is het zulk weer. Weer is ook een raar iets eigelijk. Maarja de komende week word het beter weer, zegt Erwin Krol.. Jaahaaa!

Kusssieeee
Tamashii

Ode aan Astrid / mama

Hallo lieve mensen.

Vandaag is het 26 juli. Dat betekend niet alleen dat het een doodnormale en sombere donderdag is. Maar dat ook mijn mama, Astrid jarig is. Mijn Mama word vandaag 39 jaar. Hartelijk gefeliciteerd! Daarom schrijf ik nu een speciaal stukje voor haar, zodat ze toch een beetje het jarige gevoel heeft. Ook al is het al een hele oude leeftijd. (grapje) ;)
Hier is mijn speciaal voor haar geschreven gedicht:

Lang geleden, heb je beslist dat je een kind wilde,
ik schreeuwde, huilde, werd boos toen je me optilde.
Ik was niet perfect, en ik weet dat ik dat nooit zal zijn,
maar perfectie, is toch eigelijk maar een hulplijn.
Ik zal altijd van je houden, en je nooit veroordelen,
ook al zijn mijn gevoelens heel vaak sentimentele.
Ik ben nog steeds jou dochter en jij mijn moeder,
maar beide hebben soms het gedrag van 'n loeder.
We hebben geen perfecte dochter/moeder relatie,
maar ik zei al of wat mijn punt is, perfectie is alternatie.
Je bent een geweldige moeder, en een schat van een vrouw,
kennis spreekt maar wijsheid luistert, is het gezegde bij jou.
Je vroeg me vaak of ik blij was met jou materniteit,
of ik een moeder als jou wilde.
Nu ik er over nadenk, dat jij dat vroeg was absurditeit.


Je leerde mij eerlijkheid, rechtvaardigheid en vriendelijkheid, ten opzichte van mensen van wie ik hield. Als ik brutaal of onbeleefd was, preekte je of gaf je straf. Jaja, nooit gedacht dat ik daar zo over zou denken. Er over zou denken dat het goed voor me was dat je dat deed. Dat ik er beter door werd. Maarja die tijd is niet meer, het vertrouwde en vertroostende is niet meer. Ik woon nu bij me vader en broertje lief. En ja, ik heb ook een donkere kant. De kant van het verdriet, de woede en het onherstelbare deel. Maar als je dat achter je laat, en vrolijk verder door het leven gaat, zonder die kant te laten zien, kan je heel ver komen. Wat ik wil zeggen, de moraal van het verhaal:

Je bent mijn moeder, en ik zal echt altijd van je blijven houden, of je nu door gaat met zuipen als een alcoholist of je leven gaat beteren. Ik weet hoe moeilijk het is. Ik lees net je blog (daarom is dit gedicht en stukje zo zwaar), en ik bedenk me telkens weer, ik zou niet in je vel willen zitten. Het lijkt me een vreselijk leven. En dat is het ook. Maar alsjeblieft, je bent vandaag 39 geworden, en je kan nog steeds. JA nog steeds! Een veel mooier leven hebben. Ik weet dat ik dit hier eigelijk niet neer kan/mag zetten. Maar ik hoop je zo, op deze manier te bereiken.

Ik hou van je

Liefs kayl

zaterdag 21 juli 2007

De Ikea rules

Hallooooow!

De briljantste opmerking van de dag: Maar laten we het nou eens over de chalet hebben, ik vind het indrukwekkend. Alleen al vandaag hebben we al 100 keer over de chalet gepraat. Dus kan je nagaan wat het meest besproken onderwerp was de laagste dag. Maarja, inmiddels is het hier aardig ingericht, maar het is zo groot. Echt tweeenhalf keer zo groot als het oude ding wat hier verderop staat. Voorderest slaapt het bed supergoed, maar werd ik gek genoeg om half 11 wakker, in plaats van half 2 ofzo. Tis niet erg, want de ochtenden zijn hier mooi. Maar het was wel vroeg. Toen was mijn broertje vervelend, en schoot hij propjes tegen mijn mooie kleine raampje. En werd ik boos en was ik wakker.

Maar vandaag gingen we naar de Ikea. En de Ikea was vet! En de Ikea was in Amersfoort. Nog nooit daar in de Ikea geweest, en slechts twee keer in Amersfoort zelf. En de Ikea was nog half in verbouwing, en op het laatst kwamen we erachter dat de Ikea daar ook slechte aanleveranciers hadden...... Maar ja, we gingen dus naar de Ikea!

Vanochtend kwam er allemaal bezoek, om ons te feliciteren met de chalet, en hem natuurlijk te bekijken. Ik ging eten samen met mijn pa. En daarna ging ik even achter de laptop. Toen kwam mijn pa met het geweldige idee om vandaag naar de Ikea te gaan omdat de Ikea morgen alleen in Amsterdam open is. En dat is veel ste ver. Dus we gingen vandaag toen iedereen het er mee eens was. We sloten de chalet af, en toen kwamen er mensen naar ons toe. Ze kwamen om de gordijnen op te meten. Wij weer wachten, en we hebben gekozen voor lichte gordijnen die volgende week geleverd worden.

Toen gingen we eindelijk weg, rijden naar Amersfoort en ondertussen tanken. En jaaa we zagen de Ikea. Parkeerden en liepen naar binnen. Het was heel leuk, en de Ikea was best wel groot. We liepen door de keukens heen, en daarna naar de banken, de woonkamers. Toen de mannen even weg waren bedachte mijn tante en mijn oma dat mijn oma en ik ook inspraak hadden. En gooiden we er bordeaux rode kussens in voor op de bank, rode kaarsen, een kussen voor mij op bed, een leuk nachtlampje en een leuk dekbedovertrek voor mij. :D Ten slotte is dit ook MIJN tweede huis (a).

Daarna gingen we daar eten. Het Ikea restaurant is een soort veredelde Mc Donalds. We kochten frisdrank dat we 4 keer hervulden. En een ijshoortje wat we voor de derde keer wilde vullen maar toen werden we gepakt. Dat was wel jammer. Toen gingen we verder en gingen we naar beneden, naar de koopjeshoek en het magazijn. Nou 3 van de 4 grote spullen die we nodig hadden, hadden ze niet meer. Ze hadden maar twee eet kamer stoelen, in plaats van drie. Ze hadden geen tv meubel meer in beuken. Ze hadden geen apothekers kast meer, ja een halve en zo hadden ze nog meer niet. +_+ Maarja gelukkig hebben we een lamp! Van heel duur, met een censor waardoor je het alleen maar hoeft aan te raken en hij gaat uit of feller branden.

Toen gingen we weer naar huis. Heb ik een stoel uitgepakt, de kastjes ingeruimd, gestoft, mijn opa en vader licht bijgeschenen met me telefoon omdat het opeens donker werd, en heb ik de kaarsjes aangestoken en de lampjes verwisselt. Al met al is en word het hier prachtig!

Liefs
Kayl aka Tamashii!

vrijdag 20 juli 2007

Het nieuws uit Lunteren

Wiiieehoeeee!
Eindelijk, de chalet staat er. Na maanden wachten en blablablabla, jullie hebben het al 100 keer gehoord! Maar hij staat er hoor! En sterker nog, vanacht wil en moet en zal ik er in slapen! Dat ding is prachtig! Ik zal mijn verhaal vanaf het begin af aan vertellen. Het was gisterochtend, ik werd om 7 uur wakker van de spanningen en de emotionele gevoelens! xD.
..
Daarna ging ik om kwart over 8 de kamer in, heb ik gegeten en werden we gebeld. Mijn pa zat met een open mond in de kamer omdat ik zo vroeg me bed uit was, (tsja logisch als het de dag ervoor kwart voor 3 was) en mijn broertje gaf de telefoon aan mijn vader. Mijn broertje ging stampen, jumpen, en van alles en nog wat, en schreeuwde 100 keer dat de chalet er stond. De chalet stond er dus.

Mijn pa en broertje moesten nog een dag werken en naar school en daarna gingen we weg.
Ik verveelde me zo erg dat ik de keuken had opgeruimd en mijn tassen driedubbel gecheckt had. Toen gingen we eindelijk om 4 uur met een tevreden gezin de baan op! En ja hoor, FILE! Welke onbenul doet er nou aan omleidingen als dit de belangrijkste dag in mijn leven kan zijn?!

Maar goed, na anderhalf uur in de auto te hebben gezeten kwamen we het Landgoed De Scheleberg op! Probleem twee liet zich zien. We hadden geen key om de poort mee open te doen, dus wij bellen naar de receptie. Receptie is niet meer. Wij omrijden, vervolgens rijden we bijna tegen een paaltje aan. Dus we rijden door naar de ingang voor vracht en bungalow verkeer. Daar parkeren we op de parkeer plaats, waardoor ik nog steeds mijn tas mis. +_+
..
Toen gingen we het veld op, en ja hoor hij stond er, je zag hem in de verte al. Mooi wit ding, met een vreselijk mooie antraciete dak! En nee geen normaal dak! Maar een schuin dak van een soort dakpannen. Wat prachtig is! En waar 30 jaar garantie op zit xD. De hele familie zat in de tuin. Ofja tuin, een plaatsje met allemaal zand/aarde, voor de chalet te wachten. En het enige wat ik kon zeggen was O my god. En dat ding is grooooot :. Hij was dus mooi en groot.

En zo komen we op vandaag. Vandaag werd dat ding aangesloten en schoongemaakt door Continental! Schoongemaakt! Jaaa mensen, we hadden gewoon schoonmakers voor ons chalet. Mag ook wel als je er 6/7/8 maanden op zit te wachten. Maar maakt niet uit. Hij staat er. En ik verzeker u, ik wil, moet en zal er vanacht in slapen!


Tot de volgende keer!
Kayl aka Tamashii

woensdag 18 juli 2007

Vakantie gevoel

Allooooo!

Vandaag is het woensdag, en de tijd gaat snel want het is alweer half 4 geweest. Een uur geleden stond ik op, ging ik douchen, ontbijten en tandenpoetsen. Nu zit ik alweer achter de laptop. Vakantie is leuk :D Maarja, morgen naar Lunteren, in plaats van gister. Ik was helemaal boos, dus ik bel die Richard op. Die gast neemt 5 keer niet op dus ik bel Topparken zelf. Ik krijg een of ander dom blondje aan de telefoon dat zegt ja hij heeft zijn telefoon uitstaan en is er niet. GOH! Ik: Wanneer is hij er wel weer, en kan ik hem bereiken. Ze zegt, ja hij zit nu in een vergadering maar hij is er zo wel weer. Ik zal hem zeggen dat hij u terug moet bellen, nummer graag. Ik nummer geven en dankjewel zeggen. Na 2 uur belt hij nog niet terug.

Dus ik bel na 2 uur weer, en krijg dit keer een man aan de telefoon. Hij geeft mij de informatie dat de chalet donderdag op het terein staat en vrijdag geplaatst word. Ik zeg ja dat wist ik al, maar ik wil graag weten waardoor dat komt. Ik krijg te horen dat hij dat ook niet weet en dat ik maar terug moet bellen. Nou toen kwam mijn vader thuis en dacht ik laat ook maar. Ik snap alleen eeeeecht niet waarom ze er zo lang over doen. We wachten er al zoo lang op. Kunnen ze uberhaupt nadenken daar? Nouja als dat ding er vrijdag staat ben ik al het negatieve over hun vergeten. Maar oooeeh gister kon ik wel vuur spuwen. Damn ik was zoo boos. Ik had me er zo op verheugd. En dan het feit dat mijn opa en oma in Lunteren zitten en in een oude caravan zitten die zo klein is dat mijn oma al jaren zeurt over haar keuken (Wat niet gek is, die keuken is ook maar 1 meter ofzo.)

Maarja langzaam komen we er wel. En we hebben nog 6 weken vakantie!

Verder heb ik al bijna alles ingepakt en me kamer opgeruimd. Mijn broertje heeft een koffer vol met speelgoed mee, lego, playstation, wapens, autootjes. Ik heb genoeg aan mijn mobiel, mp3 en een boek. Hmm ik moet nog naar de bieb. Ook dat nog. Morgen dan maar. Lukt wel als ik tenminste niet om half 3 pas mijn bed uit ben. Maar nu ga ik stoppen, en Mika verder luisteren. Tis eeeecht goede muziek. En ik ga ff verder met inpakken enzo.

Ciaooooooooo
Liefs Kayl aka Tamashii

zondag 15 juli 2007

Julien en zijn grote feest!


Goedenochtend allemaal!

Vandaag is het alweer zondag 15 juli! Dat betekend dat Lunteren in zicht is! Dat was het al een half jaar! Maar nu komt het dichtbij. En daar word ik automatisch helemaal blij van. Maar, vandaag dus, was het zaterdag! Vandaag kwam ik om half 1 uit me bed, maar wel gedouched en aangekleed aan tafel, mijn bordje muesli opeten! Daarna heb ik even gecomputert om vervolgens met pap lief en bjÖrn naar de markt te gaan. De gezellige supergrote Voorburgse markt! Daar was geen .... aan en we gingen weer naar huis. Toen we bij Marcel (Variant) aankwamen, 100 meter van ons huis vroeg een buurjongetje wat we hier deden... +_+ Oke hoe dom kan je zijn. Maar goed, daarna gingen we naar huis en na twee uur ging ik naar de Jumbo op het Kj plein.

Daar zag ik Rowena en Alicia en Julien zijn pa. We gingen naar Julien zijn huis in zijn uberstoere te gekke hele grote auto! Julien zijn pa werd helemaal gek van ons. Maar ik was heel braaf, alleen Alicia en Rowena waren nogal gek aan het doen, en aan het praten over ene Sidney die ze gingen slaan en verkrachten en weet ik veel wat. Toen we bij hem thuis waren kon het feest beginnen. Alicia en Rowena waren al helemaal bezopen. Maar dat was geen probleem, want er was niet zo heel veel drank. Alhoewel 1 fles genoeg was om hen helemaal melig en dronken te maken, maar ach, eens in het jaar moet je het goed doen toch?

Julien zijn ouders gingen weg, met zijn broertje en zusje. Julien jouw zusje is trouwens echt superlief en mooi! Er waren drie films, een over enge vampieren die de helft van de mensen trouwens helemaal geil vonden. Die gingen we dus als eerst kijken. Ikke vond het supersaai en hij werd dan ook snel uitgezet, alleen tijdens die film was er al een fles bacardi op! En Alicia en Rowena werden meliger en dronkender (Of hoe je het schrijft). Toen gingen we Scary Movie 2 kijken en dat was helemaal geweldig. Toen de film af en toe saai was (wat logisch is na 13 keer kijken) gingen we buiten op de trampoline springen of pakte we drank of chocolade.

Daarna was de helft van de mensen weg, en was er ook een jongen langsgeweest die verhalen over zijn zuigzoenen ging zitten vertellen. Nou, mijne was toch mooier! Hierna gingen we de enge vampierenfilm verder af kijken en was alle drank op. ( En dat terwijl ik maar één bekertje bacardi heb gedronken. Goed he! Jaa!) Gelukkig ging de enge mooie vampierenvrouw dood en konden wij weer fijn slapen. We waren eigelijk van plan om naar hvo te gaan. Maar Julien zijn ouders kwamen pas om half 11 thuis waarna de deuren van hvo gesloten waren. Maar het feest was top! En helemaal toen we na de dvd's gingen flesje draaien. xD

Maarja, Julien, ik weet zeker dat ik je zal missen. Het was een leuk school jaar! Maar je moet wel wat minder praten, want door jou grote verhalen ben ik gewoon blijven zitten. (a) En je moet me Frans leren, want dat kan je supergoed en je praat het de halve tijd met je pa en ma!

Liefs Kayl!

vrijdag 13 juli 2007

Vrijdag de 13e



Goedenavond allemaal!


Vandaag is het vrijdag 13 juli! (Ik hoop dat jullie niet bijgelovig zijn, bij deze hoe deze dag eigelijk ontstaan is):

Vrijdag de 13e wordt als een ongelukkige dag beschouwd, wegens de combinatie van vrijdag en 13. Een van de verklaringen is dat vrijdag de dag is waarop Jezus werd gekruisigd.. Het getal 13 is volgens deze theorie gebaseerd op het aantal aanwezigen tijdens het Laatste avondmaal, namelijk 13.


Wel zijn er allemaal leuke films op tv, en is het vrijdag! Weekend begint! Eigelijk is dat voor mij niet belangrijk, want ik heb sinds vandaag officieel legaal vakantie. En Dinsdag gaan we naar Lunteren, waar ik dan een kleine 2 maanden blijf. Hierboven heb je een impressie van onze oude caravan die gister is versleept naar een andere plek. Ja dat ding kon nog rijden ja! Na 35 jaar op een plek te hebben gestaan, waar er dag na dag en jaar na jaar gebruik van is gemaakt kon dat ding nog rijden! Het was een wonder! En daarnaast ziet u de buitenkant van onze aanstaande chalet, die a.s. dinsdag komt!

Na jaren wachten (a), nee ik overdrijf, na maanden wachten is de chalet er aanstaande dinsdag.
Ik heb er zin in om dat ding van binnen en buiten mooi te maken, bewoonbaar te maken. Ons tweede huis, wat zo lang op zich heeft laten wachten is er dinsdag! Sorry lezers van mijn grote enthausiasme, maar ik meen het echt!


Nouja, ander onderwerp dan maar, ik schrijf in de vakantie door over hoe geweldig ons chalet is en hoe geweldig het leven in Lunteren is. Vandaag was ik om 10 uur wakker, kwam ik om half 11 uit mijn bed, om na een kwartier de deur uit te gaan. Ik trek de deur achter me dicht, en ik hoor Mika zijn belletje. En toen.... Had ik geen sleutel om de deur mee te openen! Ik had mijn sleutel binnen laten liggen! Voor de tweede keer deze week. Al was de eerste keer via omstandigheden. Dus ik ging naar school, naar de rapport uitrijking. Waar we het geweldige nieuws hoorde dat Mvr Vroomans de klassen hoger dan mij gaat coordinateren. En aangezien ik toch blijf zitten, is dit dan tenminste 1 voordeel. Zo zie je maar weer, aan elk nadeel zit een voordeel.


Maar na school, wat moest ik dan doen. Dit alles duurde tot 12 uur, dus ik ging maar met Julien mee, aangezien ik niet naar huis kon. Ehm, en nu begrijp ik waarom mijn intuïtie zei dat ik dat niet moest doen. We hebben 12 km door de polder en door een dorpje gereden! Ik was half dood toen we daar thuiskwamen, waar we film gingen kijken, op de trampoline gingen springen! Jaaa een trampoline :D En toen we op het waterbed van Julien zijn ouders gingen liggen. Jaaa een waterbed! Voor sommige mensen is dit misschien een hele normale zaak. Maar voor dit kind uit een 1oudergezin niet. (a) Dat maakte dan ook een hoop goed. Maar oh! Wat was ik blij toen Julien zijn pa mij thuis wilde brengen met fiets in de achterbak.


Nu ben ik thuis, heb ik me vreselijk slechte rapport laten zien. Zijn me pa en ik er het hopelijk over eens dat er ook voordelen aan mijn blijven zitten zitten. xD En hebben we een afspraak gemaakt voor Zondag om bij me opa en oma langs te gaan, en kibbeling te eten! En ga ik morgen avond van half 7 tot half 1 ofzo naar het spectaculaire feest van Julien waar we van plan zijn hem dronken te voeren met de vele alcohol die zijn moeder gekocht heeft, alleen weet hij dit nog niet (a).

Liefs!
Kayl aka Tamashii!

woensdag 11 juli 2007

Deze week, en de vakantie


Halloooo

Als eerste wil ik deze column beginnen met een droevige gebeurtenis, Astrid haar kat, Kimmi, is uit het raam gevallen. Maandag om half 6 sochtends. Waarschijnlijk leeft Kimmi niet meer, of ligt hij doodsbang en zwaar gewond in de bosjes. Ik wil Astrid sterkte wensen en niet alleen met het verlies van Kimmi.


Vandaag was een vage dag, ik werd om half 12 wakker, waarna ik nog een lange tijd in bed lag na te genieten van mijn vakantie in Voorburg. Daarna ging ik douchen en stofzuigen. Het was dus al erg boeiend, waarna me vader thuiskwam met de mededeling dat ik toch Havo ging overdoen. Aangezien de leraren unaniem op vmbo hadden gestemd was de beslissing bij me pa....

Maar, ik heb dus al een weekje vakantie eigelijk. Vrijdag rapport ophalen, wat er bijzonder florissant uitziet. En vrijdag komt de chalet als het goed is. Daar wil ik heel graag bij zijn, maar mijn vader denkt er anders over. Nou kan ik nog 8 weken in Lunteren zitten, genieten van het mooie weer, of niet :p Maar hopelijk wel, want er is een prachtig zwembad, en het is tijd om lekker bruin te worden.

Voorderest gaan we het even over muziek hebben, dit is hele goede muziek!!!:

Nightwish! Alles van het hele album, maar vooral Nemo, She is my sin & Over the hills.
José Gonsalés met Heartbeats.

The arcade fire met In the backseat & Rebellion.
Mika, alles van Mika is goed! Vandaar dat mijn kat zo heet! Maar vooral Relax (Take it easy!)
Dido, met White flag, Here with me, Sand in my shoes!
Alphaville, kennen veel mensen wel, met Forever Young!

David Guetta met Love is gone!
En James Brown met I feel good!

Nou mensen dit was het dan weer voor vandaag, morgen ga ik gezellig een ijsje eten met iemand bij Zinn! Heb je ook zo'n zinn?

Liefs kayl aka Tamashii
Terererere I feel good!!!!

vrijdag 6 juli 2007

Het schoolfeest in Loco

Hallo allemaal

Ik is in een uiterst vrolijke bui aangezien ik gister het school feest van me leven heb gehad. Jaja, voor het eerst in een half jaar ben ik weer naar een school feest gegaan. En wel in Locomotion. Wat, waar en hoe is Locomotion. Nou ik zal het jullie vertellen in dit uitgebreide school feest verslag!

Een week geleden, moest ik twijfelen of ik een kaartje kocht of niet. Waarom zou ik naar een school feest gaan, er is toch niet zo veel te beleven. Toch kocht ik een kaartje, met geleend geld, omdat het de laatste dag van de verkoop was en ik geen geld bij me had. Ik stond in de rij, wat zo'n 25 minuten duurde. Maar had daarna een kaartje!

Daarna ging het niet zo heel snel, vanwege de proefwerk week, maar gister was het dan eindelijk zo ver. Iedereen vroeg of ik zin had, maar ik had niet zoveel zin. Maar s'avonds des te meer. Ik werd gebracht door me oom, en toen we daar kwamen zag ik gelijk al mijn groepje staan en liep er naar toe.

Vervolgens mochten we bijna gelijk naar binnen, en gingen we door een detectiepoort. Je kwam in een soort hal, en als je doorliep kon je een polsbandje krijgen als je 16 was, voor de drank. We liepen verder en gingen bij de muntjes kassa staan, daartegen over was een kamer waar je kon eten en drinken, apart van de zaal, je kon de muziek wel horen, maar je kon der ook relaxt zitten enzo.

We liepen verder met zijn 15en ofzo, en we liepen de zaal binnen. Mijn eerste reactie: Woow dit is een kermis met vreselijk vette lichten :. Je kunt het je voorstellen als eilandjes. Een groot danseiland in het midden, en de dj die daar stond. Achter de dj was nog een veel hoger dans eiland. Met een trap naar boven, maar daar mochten we jammer genoeg niet. Maar in de hoek was een bar waar je drinken kon halen. En om het grote eiland in het midden waren 4 of 5 bars. En daarachter waren banken waar je kon drinken/zitten/roken.

Zoveel lef als we hadden gingen Julien! Roween, Alicia, Lindsay, Laura en ik gelijk naar de dansvloer om te dansen. Jammer genoeg gingen we na een paar minuten omdat de dansvloer nogal leeg was er weer vanaf. Er werd vreselijk gave muziek gedraaid waar je gewoon op moest dansen, dat gebeurde dus ook na een half uur. Werkelijk de hele dansvloer was vol. Dat was no problem, want wij hadden de kooi.

Ja, we stonden met zijn 10en in de kooi te dansen. Het was vreselijk gaaf, op een gegeven moment was het al 12 uur en wij maar door dansen. Toen kwam er een nummer van Queen, en de dia schermen kwamen omlaag, heel veel rook. En de laser lichten gingen aan xD Iedereen ging met hen armen zwaaien in de lucht, en aanstekers kwamen tevoorschijn. Dat was helemaal geweldig.

Toen was het alweer half 2, ondertussen was iedereen nog aan het dansen, wij ook. En maar dansen.... We kregen nog 7 dagen lang te horen, en iedereen was weer levend en wel. Toen zei de dj dat het over was, en de lichten gingen langzaam allemaal aan. (En dat waren er veel :) Wij gingen naar de hal, en toen ik net langs die bewakingsgast liep, echt maar 5 cm! Zei hij: Je bent buiten en blijft buiten. Toen moest ik buiten in de regen staan wachten +_+ Gelukkig kwam Rowena, en al gauw de rest en werden we opgehaald door Lindsay haar vader.

Om half 3 besefte ik dat mijn sleutels bij mijn nichtje lagen en belde ik naar de huistelefoon. Mijn pa deed geeuwend open, aangezien hij allang in bed lag omdat hij de volgende dag moest werken. Bij deze spijt het me dat ik je uit bed hebt gebeld, en ga ik zometeen mijn sleutels halen xD

Maar de moraal is: Het feest was 101% geweldig, fantastisch, waanzinnig. Gewoon prachtig!

woensdag 4 juli 2007

Waarover gaat het niet?

Zo, goedemiddag.

Vandaag gaan we het maar gewoon eens over van alles en nog wat hebben. Gewoon omdat ik daar zin in heb, en omdat ik niks anders weet. Als eerste gaan we het hebben over mijn achtergrond met die prachtige foto. Waar iedereen commentaar op heeft, positief dat wel. Nou de maker is Joris van Alphen en dit is zijn site: http://jorisvanalphen.nl/. Ik was heel erg fout, want ik had zijn foto gebruikt zonder het te vragen :o. Dus bij deze maak ik dat goed, en geef hem gratis reclame. Ik vind dat het mooie foto's zijn, en daarom heb ik het als achtergrond gebruikt. Vraag niet hoe!

Ten tweede, is het over 3 dagen 07-07-07. En wat ga JIJ doen op 07-07-07? Graag antwoord in een reactie! Mijn mam en ik willen naar Vlietpop. 07-07-07 is natuurlijk een geweldige datum, en dat moet daarom gevierd worden. Waarom weet ik ook al niet xD

Ten derde, de chalet komt over anderhalve week! Na 8 maanden blijheid en treurigheid komt dat ding eindelijk! Na 8 maanden wachten. Na 8 maanden zenuwachtigheid. Na 8 maanden anticiperen. Na 8 maanden 100 keer het ikea boek hebben doorgebladerd. Na 8 maanden een jammerende familie omdat het telkens werd uitgesteld. Na 8 maanden! Jep je kan wel zeggen dat we met zijn alle heel blij zijn, en de foto's zien er goed uit, los van het feit dat er nog een keuken, bedden, douche, deuren en ramen in moeten! Maarja, wie boeit dat nou? HIJ IS BIJNA KLAAR! Waarschijnlijk worden we met zijn alle echt gek als Topparken belt met de mededeling dat het weer verschoven wordt. Maar ach, ik zit toch nog in Voorburg, in het sombere, naieve, treurige en donkere Voorburg.

Voorburg, waar het elke dag wel een keer regent, waar er weinig te doen valt, waar er nog geen vakantie gevoel is, waar dat er ook niet zal komen, waar kom ik nu achter gewoon werkelijk niks te doen is : Kortom Voorburg is een geweldige stad!

En dan me nichtje (die me gister meegesleept heeft langs me oude baas met een big Chanel zonnebril op en een andere sweater omdat ik bang was om herkend te worden), die me nageaapt heeft met der blog, al moest ik wel lachen toen ik haar eerste stukje las, over ons verleden met asshole en mareep, al was ik eigelijk ashley en zij ehm.. nouja mareep dus. Maar ach, nu zijn we getrouwd, hebben we 38500327788 kinderen, gaat Eva elke dag vreemd, heb ik 8 mannen en gelukkig één oppas! (Wat zou je zonder oppas moeten als je 38500327788 kinderen hebt : ) Jep we leiden een gelukkig leven :D

Liefs
Uw trouwe blogger!