vrijdag 29 februari 2008

Voor m'n vriendje <33

Stay with me,
My love I hope you'll always be
Right here by my side if ever I need you
Oh my love

In your arms,
I feel so safe and so secure
Everyday is such a perfect day to spend
Alone with you

I will follow you will you follow me
All the days and nights that we know will be
I will stay with you will you stay with me
Just one single tear in each passing year

With the dark,
I see so very clearly now
All my fears are drifting by me so slowly now
Fading away

I can say
The night is long but you are there
Close at hand I'm better for the smile you give
And while I live

I will follow you will you follow me
All the days and nights that we know will be
I will stay with you will you stay with me
Just one single tear in each passing year there will be
I will follow you ...

donderdag 28 februari 2008

*Alleen*

Ik wil niet alleen zijn, niet alleen op de wereld, niet alleen in mijn huis, niet alleen in mijn bed, niet alleen op school, gewoon niet alleen. Als je die eerste zin intiept op google krijg je honderden hits over koppelpraktijken en datingssites. Die tweede zin doet me denken aan een boek wat me moeder me heeft gegeven. Alleen op de wereld van Hector Malot.

Een prachtig boek, maar met een tikkeltje triestheid in zich. Vanwege de reden(en) die ik erachter zoek. Natuurlijk moet je dit soort dingen ook niet gaan schrijven als je luistert naar muziek van Genesis. Normaliter niks mis mee, maar wel de 'lovesongs'. Dan barst je als sentimenteel mens al gauw in tranen uit. Gelukkig ben ik iets steviger 'gebouwd'.

Inmiddels gaat het op tv al een uur over de verwachte film van Wilders. Opzich vind ik het een best mooie discussie. Ik hoop alleen dat Wilders dit niet wilde. Zoveel ophef en kritiek op zijn film, dat had hij kunnen verwachten toch? Kunnen bedenken, kunnen weten zelfs. Waarom ging hij dan toch door met het maken. Al maanden is zijn film negatief in het nieuws. En hij IS er nog niet eens. Met de fractievoorzitter van D66 aan tafel is het een pittige discussie aan het worden!

Maar om terug te komen op dat boek. Dat boek staat hier in Lunteren, en elke keer als ik er naar kijk, dan krijg ik een brok in m'n keel. Alleen omdat het van me mama af komt. :/

You know I love you but I just can't take this.

zaterdag 23 februari 2008

We're off to never never land.

We zijn er. In Lunteren.



If people are good only because they fear punishment, and hope for reward, then we are a sorry lot indeed. - Albert Einstein

donderdag 21 februari 2008

woensdag 13 februari 2008

I don't want to be

Anything other than me...

Goedenavond Lieve Mensen,

Waarom doet de hele wereld zó verdomd moeilijk!
Kijk, ik kan me voorstellen dat ik zo nu en dan best een moeilijke puber ben. Of een moeilijk kind, of een moeilijk mens. Of hoe je het dan ook wilt noemen. Maar ik kan er simpelweg gewoon niet tegen dat iemand mij hypocriet noemt vanwege domme redenen. Kijk, je mag mij best hypocriet noemen, of dom, of belachelijk, of triest of whatever. Maar kom dan tenminste met enige onderbouwing.

Ik schrok toen mijn familie mij blijkbaar hypocriet vond, omdat ik niet elke week opbel om te vertellen hoe het in mijn leven gaat. En misschien is dat ook wel zo. Misschien ben ik wel hypocriet en eigenzinnig. En misschien negeer ik alles wel volledig omdat ik mezelf op dit moment het belangrijkst vind. En misschien is het ook nog zo dat ik misschien, ja ietsie pietsie meer tijd bij mijn familie kan doorbrengen. Wat houdt je dan tegen Kayleigh? Tsja...

Ik weet het niet, en daarom schrijf ik dit waarschijnlijk ook, omdat ik, ja ook ik, antwoord op vragen wil... En daarom wil ik ook een god. =( Een god waarin je tenminste kan geloven als je niet meer in jezelf gelooft. Mja, misschien moet ik nu uit kijken met wat ik zeg. Voor dat je het weet word je vermoord door een of andere psychoot die 9 breezers op heeft, 3 joints gerookt heeft, 35 keer de nieuwe cd van beyonce gedraaid heeft, 2 wapens heeft, al een tijdje in een inrichting gezeten heeft, 4 rondjes rond het voorburgse park gerend heeft en natuurlijk gek is. Want dat kan hier he! Zomaar in Nederland!

Maar goed, voordat ik echt gekke dingen ga zeggen op deze donderdag avond wil ik jullie allemaal een geweldige vakantie wensen, want dat is het over 1 dag... Voor sommige mensen. En ik ga lekker naar Lunteren!

Terwijl mensen denken, wat is er nou leuk aan Lunteren. Ik kan het nog altijd niet uitleggen. Sommige denken dat het vanwege de vakanties is. Ik ben immers alleen in Lunteren wanneer ik niet naar school hoef, en dus geen echte verplichtingen heb. Andere denken dat het de rust en ruimte is. En dat terwijl ik het allemaal niet weet. Het is gewoon m'n gevoel. =)

vrijdag 8 februari 2008

De tijger en de zebra

Dit gedicht heb ik gelezen tijdens een Engelse les. Helaas was hij toen maar 2 coupletten met een goed einde. Nu zit er een slecht einde aan. Maar toch brengt het een boodschap. Ik vind het ietwat raar dat dit als kinder poezie word gezien. :

The tiger phoned the zebra
and invited him to dine.
He said "If you could join me
that would simply be divine."
The zebra said "I thank you,
but respectfully decline.
I heard you ate the antelope;
he was a friend of mine."


On hearing this the tiger cried
"I must admit it's true!
I also ate the buffalo,
the llama and the gnu.
And yes I ate the warthog,
the gazelle and kangaroo,
but I could never eat a creature
beautiful as you.


"You see I have a secret
I'm embarrassed to confide:
I look on you with envy
and a modicum of pride.
Of all the creatures ever known,"
the tiger gently sighed,
"It seems we are the only two
with such a stripy hide.


"Now seeing how we share this
strong resemblance of the skin,
I only can conclude that we are
just as close as kin.
This means you are my brother
and, though fearsome I have been,
I could not eat my brother,
that would surely be a sin."


The zebra thought, and then replied
"I'm certain you are right.
The stripy coats we both possess
are such a handsome sight!
My brother, will you let me
reconsider if I might?
My calendar is empty so
please let us dine tonight."


The tiger met the zebra in
his brand-new fancy car
and drove him to a restaurant
which wasn't very far.
And when they both were seated
at a table near the bar,
the zebra asked "What's on the grill?"
The tiger said "You are."


"But please, you cannot dine on me!"
the outraged zebra cried.
"To cook me up and eat me
is a thing I can't abide.
You asked me for your trust
and I unwarily complied.
You said you could not eat me
now you plan to have me fried?"


"And what about the envy
and the modicum of pride?
And what of us as brothers
since we share a stripy hide?"
"I'm sorry," said the tiger
and he smiled as he replied,
"but I love the taste of zebra
so, in other words, I lied."

innoverend / enoverend

Goedenmiddag op deze zonnige vrijdagmiddag!

Het is ein-de-lijk mooi weer! Eindelijk! Na heel die depressieve periode waarin ik bijna 80 keer suicidaal was is iedereen in Nederland weer vrolijk.
En het is ook nog eens weekend. Je zou zeggen perfect toch. Maar nee, want ik heb en ongelovelijke buikpijn. En ik zie mijn vriendlief dit weekend niet. *Zucht* Maar voorderest is alles wel perfect.

Ook hoop ik dat mijn vaderlief cola voor mij haalt. En geen cola light, want zonder cola kom ik het weekend niet door. Dan kan je zeggen, damn meid wat stel jij een eisen. Maar dat mag dus hé, een keer(zo'n 4 dagen) per maand mag een vrouw zeiken en eisen stellen. Dat is gewoon zo. Live with it!

Er is eigenlijk de laatste tijd heel veel gebeurd in mijn wereld terwijl er heel weinig verhaaltjes op mijn blog staan. Maar daar zat ik nu mee he, want waarom zou ik in hemels naam mijn prive leven aan de hele wereld kenbaar maken. Tis toch zeker mijn leven! Maar hier is dus toch weer een blog, gewoon omdat ik het nodig heb om mijn gedachtes op papier te zetten. Niet zozeer zodat andere het kunnen lezen, maar gewoon omdat dit handig is, snel is en je bewaard het tenminste als je het wachtwoord niet kwijt raakt. He mam!

Raar toch, dat ik dat zomaar besloten heb. Gewoon even veranderen. Veranderen is namelijk goed! En vanuit dat opzicht heb ik mijn baan bij de hema ook maar de deur uitgegooid. En ga ik bij de toko dankzij Azar werken. :D Onwijs gezellig, Samantha werkt er ooook. Maarre ja, verandering is goed!

Alleen is nog niet alle verandering door gedrongen. Zo moet ik mijn kamer nog opruimen, zo moet ik mijn werk kleding nog terug brengen. En ga zo maar door. In ieder geval was mijn depressieve periode in de januari maand niet zo vreselijk. En nu de zomer er weer aan komt hoop ik dat iedereen nu weer een beetje minder gaat zeuren. (A)

Liefs!

zondag 3 februari 2008

Het nieuws van zondag 3 Februari

Goedenavond wakker Nederland,

Zit u ook in spanning te kijken naar de griezelige aflevering van Peter R de Vries? Ik in ieder geval niet, ik blijf Peter een mediageile freak vinden zoals Otto dat zo mooi zegt. Maar het zou toch mooi zijn als hij de zaak van Natalie Holloway opgelost zou hebben, desondanks verdiende hij dat glas wijn in zijn gezicht bij Pauw en Witteman absoluut.


Er zijn al verschillende petities voor het verbod op circusdieren. Helaas zijn er ook een aantal petities tegen. De handtekeningen van het verbod op circusdieren zijn o.a. van Dierenbescherming, Stichting AAP en Sophia Vereeniging en Bescherming van Dieren. 'De Vereniging van Nederlandse Circus Ondernemingen (VNCO), die tegen het verbod is, vraagt op haar beurt de Kamer "geen ondoordachte beslissingen" te nemen.' Nou! Ik hoop het wel hoor! Arme beesten!


Met Volvo gaat het ook al wat minder, want die roept 82.000 auto's terug. Dit wegens problemen met de airbag en de motor. Al eerder heeft de Volvo al zo'n kleine 100.000 auto's terug geroepen. Gelukkig is de Volvo niet mijn favo auto. :D

Dan nog even informatie voor alle rokers. Beter stoppen jullie, want MEE! roken blijkt nog schadelijker dan het al was. Daarom verwijs ik alle rokers, met name mijn vader lief naar deze site: http://proto2.thinkquest.nl/~jrd096/meeroken.htm.

Dan ook maar gelijk even informie voor de alcoholisten: http://www.jellinek.nl/testjegebruik/questions.php?quiz=18
En deze site voor als je bang bent dat je computer niet genoeg alcohol binnen krijgt:
http://www.downen.nl/download/alcohol120.php

En dan nu het weer.

Vanacht bewolking en wat regen, en morgen is het eerst wat bewolkt en hier en daar mot regen maar in de loop van de middag komt de zon te voor schijn en wordt het zo'n 8 graden. De windkracht is zo'n 4 a 5. Geen ramen kapot gooien dus op school. (Wat bij ons vrijdag gebeurde)