dinsdag 25 december 2007

5 daagse weekend

Na een uitgebreide conversatie met Lindsay te hebben gehad, heb ik gehoord dat ik overal van word beschuldigd. Belachelijk! Zeg nou zelf, ik ben toch het meest lieve en onschuldige meisje waar je ooit mee gepraat zal hebben? Ik bedoel, ik rook niet, ik drink niet(teveel), ik wiet niet, ik hasj niet, ik porno niet, en ik seks niet. What the hell...? Maar ik ben dus wel mooi verkeerd bezig als ik 3 biertjes mee neem naar Lindsay, dan ben ik gewoon de slechtste persoon op aarde. De duivel himself. Niet dat het mij uitmaakt. Ik ben onverwoestbaar.
Maar... What the hell zeg, ik mix geen whiskey met cola. Wat overigens niet te zuipen is :. Net zo als cola en beerenburg. Ik heb echt de meest vieze drankjes gedronken dit 5 daagse weekend..

Maar goed, ik voel me dus eigenlijk ronduit kut op eerste kerstdag. We hebben vanavond een kerstmaal bij onze tante en oom, en hun 2 allerliefste kindertjes. *Gaat door na de kat hevig geaaid te hebben* En mijn geweldige vriendje is net weg. Na 5 lange dagen en nachten issie weg. : Echt zo van... Opeens foetsie.. En dan merk je toch wel wat liefde met je doet. En dat is toch echt niet leuk als dat opeens weg is op eerste kerstdag. Nouja je vriend dan, want de verliefdheid is echt niet weg. xD

Na vorig weekend, waar ik de hele wc onder gespuugd had, gaat het eigenlijk wel weer aardig goed. De Hema was zelfs boos op mij, omdat ik niet vroeg genoeg had afgebeld, en op zaterdag eigenlijk helemaal niet... Maar gelukkig kan ik vrijdag weer gaan werken van 1 tot 6.

In ieder geval, het weekend was wel erg sexcii. Vrijdag avond was er gala, waar ik met Jos heen ben geweest. De dj was niet echt geweldig, en de liedjes ook niet, maar we hebben lekker gedanst. Iedereen was lief voor elkaar en het was erg gezellig, er lag zelfs sneeuw in zoetermeer! Wat opzich dan ook weer gemeen is, want hier niet. :/ Toen we thuiskwamen door mijn vader, die zo lief was om ons te halen, was het 2 uur en sliepen we om half 5 ofzo, tot half 2 zaterdag... Donderdag was trouwens ook geweldig, want toen gingen we savonds met papalief naar Leidschenhage. :D

En ik wilde even zeggen dat ik mijn nichtje heel lief vind, met haar lieve cadeautjes en der geweldige brief. Ik heb vanacht al in je geweldige cadeau geslapen! :D En sexcii dat het was, echt 20 maten te groot, maar ik vind em prachtig! En we blijven vast nog heel lang samen met onze 24478433 kinderen en 7 mannen. <3! (Reageer hier als buitenstaander maar niet op xD)

Dus gister was erg gezellig, eerst lekker gegeten, naar de lichtjes geweest, wat trouwens echt een mislukking was en toen gerisked. Ik had bijna gewonnen als oomlief mijn vriendje niet uitgeschakeld had! En toen we om half 1 in de buitenlucht liepen, was het toch wel erg koud, zo koud dat ik al heel snel sliep in mijn warme bedje thuis :$. En nu op eerste kerstdag, 2 uurtjes waarna mijn lief vriendje weg ging, kijkend naar de kerstboom, en de saaie buitenlucht, denk ik bijmezelf dat 2008 vast wel een goed jaar wordt.

Dus, dat wens ik jullie ook. Ik hoop dat iedereen een geweldig 2008 gaat hebben, vol met kinky dingen, volledige gezondheid en een hoop geluk.

Liefs Tamashii

Je kent me niet, maar herkent me vast en zeker!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaa halloo! kayleigh! dat bier was natuurlijk ook vreselijk :P En welke whiskey? o_O,,het was toch gewoon cola?:P Het smaakte idd nogal ranzig ja:P Maar ok,,zucht,,ouders:P Het leuke is dat ik blijkbaar totaal onschuldig ben! Jij en jos zijn vreselijk :P Gheghe, maar ok, donderdag iig lekker schaatsen^^ Zal maar niet zeggen dat je meegaat....

Anoniem zei

Zuiplap :)