zaterdag 20 oktober 2007

De woordenkennistest

Jaja, eindelijk heb ik de woordenkennistest gedaan.(leuk woord voor scrabble)
De woordenkennistest? Zult u denken. Nou, de woordenkennistest die test dus hoe groot jou woordenschat is. Vandaar de naam: De woordenkennistest.

Dit waren mijn uitslagen:
niveau 1 (klas 1/2 havo/vwo) : Score is: 100%. Aantal vragen in één keer goed: 20/20
niveau 2 (klas 3/4 havo/vwo): Score is: 92%.aantal vragen in één keer goed: 16/20
niveau 3 (klas 5 havo 6 vwo): Score is: 62%.aantal vragen in één keer goed: 8/20


Wilt u ook kijken hoe groot uw woordenschat is check: http://www.cambiumned.nl/taalspelletjes.htm

Woordenkennis dus. Ja het blijft moeilijk hier in Nederland. Een paar weken geleden stond er in de krant dat mbo-ers de gemiddelde teksten niet eens snapte. De niveau's zijn verdeeld in A, B, C en D. En de meeste mbo-ers komen niet verder dan A1! Het gros van de mensen die dat niet kan is allochtoon, maar toch, hier in Nederland! Het land waar Rita een eigen partij sticht: Trots op Nederland. Het land wat een totale oppervlakte heeft van 41.528 km². Het land waar de mensen volgens het liedje 15 miljoen mensen uit hun dak gaan als Nederland bij voetbal wint. Het land waar er geen oorlog is. Het land waar koninginnedag uitbundig gevierdt wordt. Het land waar 27% van de mensen Rooms-Katholiek is.

Lijkt mij een ideaal land. Maar toch klopt er iets niet, waarom zijn er anders groepen zoals Blood & Honour. Het verweer van: Het zijn máár 250 skinheads die zulke enge dingen bedenken klopt niet. Van de week zei ook een meisje bij mij op school dat Nederland uit te veel allochtonen bestond. (Ik verwijt haar niks, ik dacht eerst ook zo) Er zijn vele malen meer mensen die denken en willen dat de allochtonen verdwijnen uit Nederland. Groepen zoals Blood & Honour of Actiefront Nederland doen er wat aan.


Op de site staat:
Blood and Honour Nederland is een vriendenkring gelijksgezind, die allen aktief deelnemen aan de vrijheids en overlevingsstrijd van het eigen volk en eigen ras. Wij zijn geen organisatie en geen muziek fanatiekelingen. En: Wij zijn allen aanhangers van het Nationaal Socialisme, onze voorbeelden zijn de vrijwilligers, die voor een vrij Europa der vaderlanden en tegen uitbreiding van het uitbuiterige kapitalisme en bolsjewisme streden (welke beiden uit dezelfde wieg stammen).Wij werken met iedereen samen die actief tegen Z.O.G strijdt, verwerpen wel elke vorm van rassenvermenging.Wie tot onze vriendenkring wil behoren, moet eerst minstens een half jaar lang bewijzen, dat hij die overtuiging ook werkelijk waarmaakt en zich dus actief inzet ervoor.Daar willen we mee zeggen, dat er verwacht wordt dat er maandelijks actieberichten afgeleverd worden (bijvoorbeeld, wat hij gedaan heeft in de zin van de 14 woorden, daartoe behoren zeker geen bezoekjes aan concerten!).Wij distancieren ons van elke vorm van splitsingen door verschillende B&H Divisies.Wij laten ons niet in een hoek drukken!!

Kijkt u ook voor de 'grap' eens op de site van Blood & Honour. Ik deed dat van de week, nadat ik een artikel in de Metro had gelezen over deze speciale eenheid en ik schrok me te pletter. Het worden er steeds meer en meer en meer. Een paar jaar geleden dacht men nog dat ze uitgestorven waren nu zijn ze 100 keer harder terug. Met hele groepen. Overal. Niet alleen in Nederland. En partijen zoals die van Wilders en Verdonk helpen daarbij. Zoals mijn pa zegt: Partijen voor de onderbuikgevoelens. Oftewel korte termijn denkers.

Denkt u hier maar eens over na.

3 opmerkingen:

G Corner zei

haha je hebt het nummer van Lange Frans en Baas B volgens mij íetsje te vaak gedraaid:P

Trouwens... weet je nog wat ik in de klas zei, dat je dingen van mij jat als je wat schrijft? Dat heb je nu weer gedaan! grr

Hoe is de vakantie?=D

Kayleigh zei

Welk nummer? Ik ken geen nummers van Lange Frans en Baas B, alleen die van Diemen zuid. :P

Wat heb ik van je gejat? Zegt u het maar...... xD

Mijn vakantie is top! Ben alleen echt dood nu en ga zo naar bed, want heb gejogged en gemountainbiked xD En de jouwe? Alleen thuiserig kind :P

angelo zei

Kayl.

Wat ben je serieus op je vakantie! Het liedje is niet van Lange Frans maar van Kempers en Veldhuis. Zijn er echt nog 27% katolieken (zoveel?). Hopen dat Blood and Honour dat nooit haalt!